fredag, juni 17, 2016

Fotografering av småkryp

För ett par dagar sedan åkte jag med Joakim på en morgontur, till en liten äng i Kolmårdsskogen. Där testade jag att använda makroobjektivet tillsammans med en närbildslins och diffuserad blixt, för att komma småkrypen riktigt nära. Det var roligt men svårt tycker jag! Här visar jag en av bilderna från morgonen.

6 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Snyggt jobbat!

Joakim stenqvist sa...

Jag tycker att du har lyckats riktigt bra med denna bild. Gillar perspektivet och ljuset i bilden.

Gustav Rappestad sa...

Tack Jan-Olov! :)

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Joakim! Det var roligt att höra. Tack också för tipsen under morgonen! :)

Hannes Theander sa...

Fint! Tycker om att mönstret i lövet framträder så tydligt.

Gustav Rappestad sa...

Tack ska du ha Hannes :) Jo, lite av mönstret framträdde, hade gärna sett mer av det för det är fint tycker jag.