onsdag, juni 01, 2016

En första bild

Den lilla näktergalen har jag hört många gånger, men sällan sett. För två veckor sedan gjorde jag en första bild, som ni ser här ovanför. En bild som är viktig, för det är den första, men förhoppningsvis inte den sista. Nu vill jag få chansen på nytt, förbättra, gå ett steg längre...

Platsen var Sankt Anna skärgård i Östergötland.

4 kommentarer:

Hannes Theander sa...

Jaså det är så den ser ut. Fint mönster i löven och grenarna och färgskalan som går igen i fågeln.

Gustav Rappestad sa...

Jajjemän! Så ser den ut. Tack så mycket för kommentaren, du såg några styrkor i den dokumentärt tråkiga första bilden :)

Terje sa...

Det är verkligen ingen lätt rackare att få på bild, vill minnas att min första såg ut på ungefär samma sätt. Kanske till och med lite sämre, om jag ska vara helt ärlig... Men jag hade mitt första bildmöte med näktergalen vid Hornsjön på norra Öland - det glömmer man aldrig! Grattis Gustav! :)

Gustav Rappestad sa...

Nej, verkligen inte. Den for runt i buskarna och när den väl satt still var den gömd. Typisk fågel med andra ord!

Tack så mycket för kommentaren Terje! Roligt att du minns ditt första bildmöte :)