tisdag, januari 19, 2016

Nyfiken och orädd

Idag visar jag några porträtt av den mink som Jocke och jag mötte vid det lilla vattenfallet för en dryg vecka sedan. Minken var nyfiken och ganska orädd. Den spanade åt vårt håll, och tycktes fundera på vad det var som lät från den andra strandkanten. Det var våra kameror som smattrade, och jag som hade svårt att sluta fnissa, förvånad och glad över detta oväntade möte...

4 kommentarer:

Malin Ellisdotter H sa...

Härliga porträtt, Gustav. Otroligt söt!

Henrik sa...

Kul att ni verkar ha fått se den så länge! Jag har mest sett minkar skutta förbi mig och sedan försvinna ner i vattnet. Fint att se bilder på den i ett vinterlandskap också!

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Malin! Håller med dig om att den är söt :)

Gustav Rappestad sa...

Ja, det var riktigt roligt! Första gången jag fick se en mink. Tack så mycket för kommentaren Henrik! :)