torsdag, mars 14, 2019

Lodjur i Kolmårdsskogen...

Helt plötsligt var det bara där, lodjuret. Detta djur som jag aldrig fått se i det vilda, ofta betraktat som de djupa skogarnas skygga vilt. Så otroligt oväntat och häftigt att få uppleva! Stirrandes mig rakt i ögonen... Jag har fortfarande svårt att förstå att det hände...

8 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

I sin rätta miljö också...bara att njuta!

Gustav Rappestad sa...

Ja, jag försökte, medan jag nöp mig i armen... ;D Tack för kommentaren Jan-Olov!

Lena sa...

Fantastisk bild, bara rotvältan är ju magisk i sig, som en figur som rullar en sten - kanske kKolmårdens egen Sisyfos med tofsar på öronen? Och så lodjuret då, kom du ihåg att andas? :) Grattis återigen till en lyckosam tur.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Lena! :D Roligt att du såg helheten med vältan också. Minns inte om jag andades, förmodligen inte...

Håkon Langmo sa...

Gratulerer med en fantastisk opplevelse. Fantastisk bilde

Gustav Rappestad sa...

Stort tack Håkon! Det var helt fantastiskt att få möta lodjuret ute i skogen... :D

Mårten Lundgren sa...

Gratulerar till ett riktigt fint möte med lodjuret. :)
Mycket snyggt!

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Mårten! Det var roligt att höra... :D