måndag, juni 01, 2015

Ytterligare några bilder från Västmanland

Idag visar jag ytterligare några bilder från min resa till Västmanland. De två första bilderna visar hackspettar, den större hackspetten och göktytan. Den senare tror jag inte att jag har sett tidigare! Den tredje bilden visar en spelgalen tjädertupp som vi besökte den andra dagen på resan. Den fjärde och sista bilden visar två tjuvaktiga ekorrar som stjäl mat från en fågelmatning.

4 kommentarer:

Lasse sa...

Ser ut som du hade en fin tur till Västmanland. Tjäderspel också:)
Fina bilder alla !

Malin Ellisdotter H sa...

Underbara bilder som vanligt... sista bilden på dom tjuvaktiga gillar jag :D Illmarig blick också.

Gustav Rappestad sa...

Verkligen! Västmanland visade sig vara rena himmelriket för djurmöten. Roligt att höra att du tyckte om bilderna. Tack så mycket Lasse!

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Malin! Roligt att höra att du tyckte om bilderna. Visst ser ekorren lite illmarig och småslug ut :)