lördag, juni 27, 2015

En dag med regn, mygg och knott

På midsommardagen åkte jag ut i skogen för att möta ett par goda vänner, som precis som jag har ett foto- och/eller naturintresse. Verkligen roligt! Förutom detta möte så fick jag också träffa den här paddan, som satt och såg sur ut bland markvegetationens oreda av fallna grenar och blåbärsris. Kanske var den precis som jag lite besviken på att dagen bjöd på regn, mygg och knott?

En bild från Orrkojgölarnas naturreservat.

6 kommentarer:

Hannes Theander sa...

Den var väl bara lite bakis efter midsommarafton... Fint blev det med det där vidvinkelobjektivet, särskilt hur ögat blir oproportionerligt stort och hamnar i fokus.

Gustav Rappestad sa...

Haha, ja Hannes, kanske är det svaret på de sura minerna?! Roligt att höra att du tyckte om perspektivet som vidvinkeln ger den här bilden. Tack! :)

Henrik sa...

Jag tänkte att grodor och paddor åt mygg, eller åtminstone lite mygglarver? Men jag kan förstås ha fel, det har hänt förr. Men regn däremot är jag ganska övertygad om att de gillar.

Gustav Rappestad sa...

Haha jo, det har du rätt i Henrik... den måste varit sur på grund av någonting annat helt enkelt! :)

Mårten Lundgren sa...

Aha, det var den här paddan du hittade då du försvann!? ;)
Härlig bildvinkel Gustav, där du fotat den på "paddnivå". Mycket stiligt!

Gustav Rappestad sa...

Ja, jag skulle ju gå bakom ett träd för att... och då satt den där framför fötterna på mig. Vad glad jag blir av att höra att du tycker bilden (och paddan?!) var stilig :) ;)