fredag, juni 12, 2015

Var håller älgarna hus?

Ja, det frågar jag mig. Harar och rådjur, till och med räv ser jag ganska ofta, men älgmöten har det inte blivit många sedan jag började fotografera mer frekvent under 2014. På Vikbolandet utanför Norrköping lär tjurar med fler än åtta taggar vara fredade, så kanske är det ett bra område att undersöka närmare?

Den första och andra bilden är från en fin morgon i Mullsjöskogarna. Den tredje bilden är från skymningen i Regnaholms lövskog, en bit norr om Finspång. Den sista bilden är också den en skymningsbild, men inte från Regnaholm utan från Vikbolandet öster om Norrköping.

2 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Ja ibland är dom som bortblåsta,även om jag ser en hel del älg kan det gå perioder som är helt älgtomma.Bild 2 är riktigt fin.

Gustav Rappestad sa...

Hoppas på att det är en liten avvikelse i ett i övrigt älgspäckat år ;) Tack så mycket Janne! :)