söndag, juni 28, 2015

Tre stycken fältharar

Idag visar jag tre olika bilder av fälthare. Den första bilden är från en liten äng djupt in i Kolmårdsskogen. Där satt haren och kliade sig efter sitt middagsmål. Den andra bilden är från Vikbolandet utanför Norrköping. Där for haren runt i en väldig fart ute på fältet. Den tredje och sista bilden är en lek med proportioner och från Sankt Anna skärgård. Den första och tredje bilden är dubbelexponeringar.

6 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Den första bilden har du lyckats riktigt bra med,gillas! (inget fel på dom andra heller!)

Gustav Rappestad sa...

Det var roligt att höra Jan-Olov. Tack så mycket! :)

Malin Ellisdotter H sa...

Ljuvligt fina bilder... Fin närvaro och kontakt!

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Malin! :)

Hannes Theander sa...

Tycker att dubbelexponeringen i den första bilden blev riktigt bra. I den sista bilden fastnade jag inte lika starkt för.

Ibland tycker jag att effekten tar överhanden när jag dubbelexponerar. Med det inte sagt att jag inte tycker att dubbelexponeringar får vara tydliga. De som du hade gjort i den senare serien tyckte jag blev riktigt bra. Tror det är balansen det handlar om. Antingen subtilt eller mer överlappning. Mellantinget kan bli lite halvmesyr där man tänker för mycket på kompositionen och effekten som sådan. Vet inte riktigt, bara en tanke.

Mittenbilden är riktigt skön tycker jag. Fartig och fina färgfält.

Gustav Rappestad sa...

I den första bilden är effekten inte så påtaglig, det kunde lika gärna vara resultat av en diffusering. Tror att du har rätt, antingen subtilt eller så kör man järnet... Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar Hannes! :)