torsdag, juni 25, 2015

Fyra svartvita från skogssjön

Idag visar jag fyra svartvita bilder från Kolmårdsskogen, och då från en av de många skogssjöar som finns där. Det var en morgon med lite dis och dimma, nu i våras. Jag vill minnas att den trolska stämning, som ibland drabbar den som besöker Kolmårdsskogen, var extra påtaglig den här mogonen.

6 kommentarer:

 1. Fastnade för den första bilden. Det är framför allt kompositionen med den mörka sneda barrskogen i förgrunden och de raka ljusa björkarna i bakgrunden. Ser lite ut som en port till en annan värld.

  SvaraRadera
 2. Du levererar... som alltid! Vilka bilder!! Melankolin är påtaglig dessutom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jaså det tycker du. Tack så mycket Malin! :)

   Radera
 3. Ja, självklart tycker jag så. Annars skulle jag inte skrivit det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag, men jag trodde inte melankolin skulle framgå... men det var såklart roligt att höra! Tack för kommentarerna! :)

   Radera