torsdag, juni 11, 2015

Skräddare!

Det är nu ett bra tag sedan jag fotograferade skräddare, i september förra året. Jag minns att jag fascinerades av skräddare som barn, när jag upptäckte dem i ett litet vattendrag. Hur kunde de springa fram på vattenytan? Varför de, och inte andra djur och varelser?

När jag för några dagar sedan var inne på Terjes blogg såg jag en mängd bilder på skräddare. Några av dem var riktigt fina närbilder. Jag blev inspirerad att själv försöka göra bilder av dessa fascinerande små djur. Visar här fyra av bilder av dem, från igår kväll.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Trean och fyran var ju onekligen något extra! janne w.

Gustav Rappestad sa...

Tack Janne! :)

Hannes Theander sa...

Fina bilder! Tycker om de rena kompositionerna.

Gustav Rappestad sa...

Tack Hannes!

Terje sa...

Härliga bilder Gustav, och tack för att jag kunde inspirera! Skräddarna är fanstatiskt spännande att fotografera. :)

Gustav Rappestad sa...

Håller med, oväntat spännande. Jag måste prova vid fler tillfällen framöver, och med andra objektiv än telet som här. Har idéer både med makrot och med vidvinkel. Stort tack för kommentaren och inspirationen Terje! :)