torsdag, november 03, 2016

Trädet

En bild från Tyresta, oktober 2016.

4 kommentarer:

Malin Ellisdotter H sa...

Finns mycket att upptäcka i den här bilden, det är en bild som behöver tid och eftertanke. För mig symboliserar bilden det där mörkret som finns i oss alla då och då. Men så exploderar det på insidan, som ett fyrverkeri och livslusten känner inga gränser. Som när man blir förälskad eller bara känner den där lyckan inom sig och alla gränser suddas ut. Plötsligt ser man sitt inre landskap glöda och man känner sig varm.

Trädet speglar livet.

Vackert. Som en explosion.

Gustav Rappestad sa...

Varmt tack Malin för dina tankar och din utförliga kommentar! :)

Visst är det en bild som kanske kräver lite av betraktaren. Jag såg detta ensamma och solbelysta träd i skogen och kunde inte låta bli att "måla" upp det med kameran.

Intressant hur rätt du träffar. Jag kände en väldig livslust av att få besöka den fina skogen. I gott sällskap av en vän, dessutom.

Hannes Theander sa...

Jättefin! Tror du sa att du inte visste om sådana här bilder höll när man tittade på dem i datorn eller tvärtom en bild som inte funkade riktigt på kameraskärm... Hur som helst så tycker jag den blev riktigt fin - både då och nu! Det är spännande med ljuset, man undrar lite varifrån det kommer...

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Hannes! Plötsligt var bara ljuset där mot trädet, som du själv såg på platsen... :)