fredag, november 25, 2016

Kaffeabstinens

Tre ganska olika bilder från november månad, men där samtliga bygger på kamerarörelse. Den första och den andra bilden är båda från Magnehult. Den tredje och sista bilden är från Loddby.

4 kommentarer:

Lena sa...

Ha ha ha! Underbar titel på inlägget och den känsla är mycket välbekant :D
Den sista bilden ser arg ut på nåt sätt, tycker mig ana ett ilsket ansikte i bakgrunden. Kanske du efter en heldag utan kaffe? Lite humor är aldrig fel...

Malin Ellisdotter H sa...

Kaffeabstinens ja, eller Parkinson.

Jag tycker du jobbat på bra här och bild 1 och 3 är de jag tycker säger mest. Bild 2 är jag lite osäker på, den säger mig inte lika mycket tror jag.

Bild 1 och 3 berättar om den där inre kraften, när det brinner på insidan - jag ser flera uttryck i sista bilden och det är en bild som växer medan jag betraktar och jag ser dessa ansikten. Ljusexplosionen som skjuter upp med en enorm kraft, så förlösande på nåt sätt. Eller så kan man ju se den som en fallossymbol? ;)

Gustav Rappestad sa...

Jaså, är du också kaffeberoende Lena? ;D Tack så mycket för din kommentar till inlägget... kanske finns det ett ansikte där i vattnet... ;)

Gustav Rappestad sa...

Precis! Men kaffeabstinens låter mer som jag, faktiskt... ;)

Vad roligt att du tycker att jag jobbat på bra. Tack så mycket Malin! Intressant att ta del av dina tolkningar och tankar om symboliken... hrm!

Det här är förresten bilder från morgonen med T och M... :)