onsdag, november 23, 2016

Tio nya svartvita

Idag tänkte jag visa inte mindre än tio nya bilder från den senaste månaden, samtliga i svartvitt där majoriteten har en landskapskaraktär. Den första bilden med de skygga sidensvansarna är från Åby. Den andra bilden med ett skogligt kaos är från Tyresta. Den tredje bilden med den ensamma gräsanden är från Gripsholm. Den fjärde bilden med den livliga eken är från Ringstad. Den femte bilden med den buttra katten är från Kvillingeslätten. Den sjätte bilden med det uttrycksfulla trädet är från Ringstad. Den sjunde bilden med de frusna näckrosbladen är från Sörmland. Den åttonde bilden med den fascinerande rönnen är från Ringstad. Den nionde bilden med de vaksamma kronhjortarna är från Röktorp. Den tionde och sista bilden med skogslandskapet är från Ingelstorp.

6 kommentarer:

Anonym sa...

4,7,8 och 9 gillas mycket,toppbilder! m.v.h janne w

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Janne! Roligt att höra om dina favoriter bland bilderna :)

Anonym sa...

Bra, bra!

Gustav Rappestad sa...

Tack, tack! :)

Lena sa...

Här var det fullspäckat med vackra och känslosamma bilder. Träd, trädgrenar och skog i svartvitt är alltid nåt som tilltalar mig. Det är bilder som jag inte tröttnar på hur många jag än ser och som alltid får mig att må bra, precis som skogen i sig. Näckrosbladen är också mycket vackra i sitt förfall. Snyggt jobbat!

Gustav Rappestad sa...

Varmt tack Lena för den fina och uppmuntrande kommentaren! Visst är träden och skogen helande, och vissa träd är mer intressanta än andra.