söndag, mars 22, 2015

Hundvaktsfotograf

För en vecka sedan var jag hundvakt. Eftersom såväl hundar som kameror behöver rastas så tänkte jag förena dessa två nöjen genom en tur till skogen. Väl på plats upptäckte jag att det var svårt att göra skarpa bilder med en kopplad och vild hund i var hand. Därför blev det helt bilder med helt annan inriktning än de jag först tänkt att jag skulle göra. Kanske syns det i bilderna hur de rycker i kopplen?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Även en amatörfotograf kan utsättas för nya förutsättningar i sitt arbete. Nästa gång är hundarna lösa och då lovar jag att det blir helt andra bilder...

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Ha,ha känner igen mig till en del även om jag bara har en som jag tyvärr inte kan ha lös,för mycket jakt i henne,men hon sköter sig riktigt bra när jag vill att vi ska smyga,då är hon med på noterna :) riktigt häftiga bilder ändå,speciellt tvåan gillar jag!

Gustav Rappestad sa...

Oj, det låter riskabelt :)

Gustav Rappestad sa...

Vilken tur att din hund kan smyga Janne. Roligt att du tyckte om bilderna :)

Malin H sa...

Kan inte annat säga än att jag tycker om bilderna...

Och skärpa finns det - trots allt ;))

Gustav Rappestad sa...

Haha, tack Malin! :)