söndag, mars 29, 2015

En dagsutflykt till Mullsjö och Ryds kvarn

Igår var jag på dagsutflykt till Mullsjö tillsammans med med Mårten med familj. Vi tittade på Malin och Terjes fotoutställning (länkar till respektive blogg finns i högerspalten). Malin visade bilder från sitt projekt "Det är inte långt till himlen" och Terje visade bland annat bilder från sitt projekt "Året". Det var fullt av intressanta, fascinerande och vackra bilder. Rekommenderar varmt ett besök för den som har möjlighet!

På eftermiddagen åkte vi till Ryds kvarn i närheten av Ryfors naturreservat, en fascinerande plats som jag vill besöka på nytt. Ett par bilder från platsen ser ni här i inlägget.

10 kommentarer:

 1. Trädet som speglar sig i fönstret är en riktigt snygg bild!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygga bilder du gjorde vid Ryfors! Och tack så mycket för det trevliga besöket. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Terje! Det var en rolig liten utflykt.

   Radera
 3. Jag tror att jag sagt det förut - men du har definitivt något eget i ditt bildspråk.

  Jag ser mycket eftertänksamhet i dina bilder... en fotograf som verkligen betraktar och tänker innan. Samtliga bilder berättar och det finns så mycket känsla i dom. Fantastiska bilder, Gustav!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för den fina kommentaren Malin! Nu blev jag nästan lite mallig :)

   Radera
 4. Mycket bra jobbat vid kvarnen! En trevlig utflykt förstår jag,har själv besökt deras utställning,där jag också fick med mig boken "min plats i ljuset" ,en helt fantastisk bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Janne! Det var en riktigt fin plats, nära dina hemtrakter tror jag...? Håller med om boken, den är fantastisk :)

   Radera
 5. Verkligen spännande att se att vi gjorde så olika bilder, även fast vi var på samma ställe. Jag gillar verkligen din bild med den jätte-lika alen som speglar sig i fönstret. Riktigt snyggt Gustav! ;)
  Jag tycker också att du visar att du har en blick för det "lilla" som färgreflektionen i bild 4. Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är spännande och roligt att se att vi inte kommer hem med likadana bilder, utan vi ser och upplever olika saker, och gör bilder därefter. Tack för den fina kommentaren! :)

   Radera