söndag, oktober 09, 2016

Två rådjur

Två nya rådjursbilder, båda från förra helgens tur till Mullsjö.

10 kommentarer:

Lena sa...

Den första bilden är verkligen fin, tycker som sagt att du är fantastisk på att fotografera på ett sätt som får en att verkligen titta på bilderna. Jag antar att du har mycket som snurrar i skallen efter den helgen.

Gustav Rappestad sa...

Tack så hemskt mycket Lena! Det var ett fint omdöme... :)

Ja, efter heldagen med landskap finns det mycket att utveckla och förbättra. Det är roligt! Rekommenderar verkligen heldagen med Terje som utbildningsform om du känner dig sugen.

Lena sa...

Jag har känt mig sugen på det en lång tid nu, men jag är nog inte riktigt redo än. Jag kan alldeles för lite och har få möjligheter att komma iväg hemifrån. Men nån gång i framtiden hade jag tänkt mig att det ska bli av, helt klart!

Malin Ellisdotter H sa...

Jag tycker om båda, två fina uttryck på rådjur i sin miljö.

Synd att älgarna uteblev. :( Men du kommer nog hitåt framöver och hälsar på, då ska älgarna vara på plats igen. Tycker jag.

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Kalhygget verkar bekant på nåt vis...två fina rådjursbilder!

Gustav Rappestad sa...

Känner igen tanken Lena, men jag tror att man aldrig blir helt redo, vet inte ens vad det skulle innebära. Jag kände mig absolut inte redo första gången, och inte heller den här gången, min andra. Istället kan du tänka att ju mindre du kan desto större kliv framåt kan du ta genom att få hjälp! :)

Gustav Rappestad sa...

Stort tack Malin! Ja, ibland får man inte se det man önskat, men det blev ju annat istället, och i gott sällskap dessutom ;)

Gustav Rappestad sa...

Säger du det Janne... förstår inte varför :D

Tack så mycket för kommentaren! :)

Terje sa...

...och två härliga rådjursbilder är det! :)

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Terje! Du har väl fyrtioelva fina från dessa två möten om jag minns rätt. Framförallt den senare minns jag, där du gjorde sån fin helhet med rådjuret och ett träd i bakgrunden.