fredag, oktober 21, 2016

Skymningspromenad

Idag visar jag tre nya bilder från en promenad i skogen i oktoberskymningen. Bilderna är från Glotternskogen utanför Norrköping. I bilderna har jag använt blixt och testat mig fram.

8 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Lyckat test Gustav!speciellt tvåan och trean,mycket fint!

Lena sa...

Gillar alla tre bilderna, det där med blixt är inte så lätt alla gånger. Tycker det är lätt att den blir för skarp eller för svag.
Andra bilden ser ut att sträcka sig efter beröring, fin känsla och den sista bilden fick mig att tänka på en hund som vaktar ett ägg... ja, det blev väl lite feltänkt i min hjärna där och nu kan jag inte sluta se det. Den första bilden är lite mystisk tycker jag.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Jan-Olov! :)

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Lena! Håller med dig om att det inte är så lätt. Man får öva och testa... en dag kanske man kan "tämja" den.

Riktigt intressant att höra om din tankar om bilderna. En hund som vaktar ett ägg, vad härligt! :)

Malin Ellisdotter H sa...

Det här är bara väldigt bra, Gustav. En intressant "story", kort - men samtidigt lång. Man kan få mycket sagt i få bilder.

För mig är det här olika känslor i livet, hur det kan te sig ibland. När allt går på rutin och när det känns som om allt bara står stilla, sen händer något inom en och det börjar röra sig. När man inte helt vet hur man ska förhålla sig till det man känner. Är det lycka? Är det vemod? Är det kärlek? Är det uppgivenhet? Är det ångest? Eller är det ett rus? Eller allt på en gång.

Allt man vill är att kanske komma till ro, hitta det där som är viktigt. Att få rå om, ta hand om och få ta och ge. Stadga sig i livet och hitta den där tryggheten.

En stark trio.

Gustav Rappestad sa...

Befogade frågor, men jag har inga svar. Visst kan man känna sig vilsen under sin skymningspromenad...

Tack för en oemotståndligt fin kommentar, Malin! :)

Terje sa...

Tredje bilden: Magisk, magnetisk, monumental, uttrycksfull. Suverän, helt enkelt! :)

Gustav Rappestad sa...

Oj... vilka stora ord...

Varmt tack för den kommentaren Terje! :)