lördag, oktober 08, 2016

Drömlikt möte

Jag hade börjat ge upp tankarna på att få den grävlingsbild som jag hoppats på den kvällen. Skymningen hade fallit snabbt över mig där i skogsbrynet och tanken på att återvända till bilen lockade allt mer. Kvällen hade inte varit förlorad, jag hade fått ordning på mina tankar och varvat ned inför den stundande ledigheten. Jag kände ett lugn. Men ändå, några bilder hade det inte blivit. Då plötsligt stod hon där utanför sitt gryt, betraktade mig i stillhet. Jag kramade andäktigt avtryckaren innan hon fortsatte uppför slänten, in i skogen bland klippblock och granar.

En bild från Lugnet i september 2016.

8 kommentarer:

Erik Koffmar sa...

Fantastiskt fin bild Gustav! Gillar verkligen denna bilden och den gör sig så bra i S/V. Många fina och inspirerande bilder på bloggen som alltid.

Ha det gott,
Erik

Gustav Rappestad sa...

Det var roligt att höra Erik! Visst håller jag med dig, grävlingar gör sig fint i svartvitt... Tack så mycket för kommentaren :)

Malin Ellisdotter H sa...

Den här är bara så bra. Fantastisk. Tålamod brukar ge resultat.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Malin! Roligt att höra att du tycker om den... :)

Lena sa...

Vilken bild, så snyggt komponerat och grävlingar är ju som gjorda för svartvita foton.

Gustav Rappestad sa...

Tack ska du ha Lena! Ja, det gör de verkligen :D

Terje sa...

Ojojoj... *suck* ;)

Gustav Rappestad sa...

Vad nu? Inte tappar du väl talförmågan... ;P