onsdag, oktober 26, 2016

Stammar

En bild från Glotternskogen, oktober 2016.

6 kommentarer:

Lena sa...

Enkelt och snyggt, ibland behövs väldigt lite för att få en vacker komposition men det gäller ju att hitta de där motiven. När man tittat en stund så blir det nästan som om mellanrummen blir bilden på nåt sätt.
De olika stammarna och deras struktur får mig att tänka på hur vackert det är med olikheter men så tänker jag att du kanske har en tanke med barkögonen och figurerna som träder fram, kanske de står för blyghet?

Malin Ellisdotter H sa...

Så lika, men så olika. Fyra personligheter. Precis som Lena här ovan, så fick jag just den associationen - våra olikheter. Intressant bild i sin enkelhet, men ändå så tankeväckande.

Gustav Rappestad sa...

Jag fascinerades av hur stammarna ställde upp sig på rad när jag klev ur min bil på parkeringen... och testade att göra en bild av det jag såg.

Tack så mycket för kommentaren Lena! :)

Gustav Rappestad sa...

Intressant att ni båda får dessa associationer. Jag såg bara fyra trädstammar... ;) Tack Malin!

Terje sa...

En kvartett med individualister! :)

Gustav Rappestad sa...

Exakt! Beröringsskräcken är påtaglig... ;) Tack så mycket Terje :)