onsdag, oktober 26, 2016

Stammar

En bild från Glotternskogen, oktober 2016.

6 kommentarer:

 1. Enkelt och snyggt, ibland behövs väldigt lite för att få en vacker komposition men det gäller ju att hitta de där motiven. När man tittat en stund så blir det nästan som om mellanrummen blir bilden på nåt sätt.
  De olika stammarna och deras struktur får mig att tänka på hur vackert det är med olikheter men så tänker jag att du kanske har en tanke med barkögonen och figurerna som träder fram, kanske de står för blyghet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fascinerades av hur stammarna ställde upp sig på rad när jag klev ur min bil på parkeringen... och testade att göra en bild av det jag såg.

   Tack så mycket för kommentaren Lena! :)

   Radera
 2. Så lika, men så olika. Fyra personligheter. Precis som Lena här ovan, så fick jag just den associationen - våra olikheter. Intressant bild i sin enkelhet, men ändå så tankeväckande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant att ni båda får dessa associationer. Jag såg bara fyra trädstammar... ;) Tack Malin!

   Radera
 3. En kvartett med individualister! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! Beröringsskräcken är påtaglig... ;) Tack så mycket Terje :)

   Radera