onsdag, oktober 05, 2016

Det regnar kottar

Det smäller runt omkring mig där jag sitter på en stubbe i skogsbrynet. Långt uppe i grantoppen arbetar en ekorre frenetiskt med att bombardera marken med kottar. Efter en stund tystnar det och jag hör ljudet av något som närmar sig längs stammen. Ekorren är på väg ned...

Bilden är en dubbelexponering från Lugnet, september 2016.

12 kommentarer:

 1. Annorlunda och fin bild du fångat på ekorren, den ser ut att ha full fart.De är så härliga ekorrar, den kanske försökte träffa dig i skallenmed sina kottar?
  När jag var ute för några veckor sedan sprang jag på en som tjattrade så högt att jag först inte förstod att det var just en ekorre. Jag tror den försökte skrämma bort mig, men det gick inte så bra :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Lena! Ja, det kändes faktiskt som den försökte träffa mig med kottarna :)

   Ibland blir ekorrarna irriterade och tjattrar precis som du beskriver... :)

   Radera
 2. Vilken skön bild på ekorren... De är härliga!

  SvaraRadera
 3. Kanonbild Gustav! Mycket känsla och atmosfär !

  SvaraRadera
 4. Det är aldrig tråkigt med ekorrar, det sker något hela tiden. Ständig aktivitet, och då och då blir man utskälld. Riktigt fin bild Gustav! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Jag blir alltid glad av dem, oavsett om de skäller eller inte. Synd bara att de så lätt drar vidare och lämnar mig kvar med förundran i blicken... :)

   Tack så mycket för kommentaren Terje!

   Radera