tisdag, maj 17, 2016

Fem hundra inlägg

Tiden går fort när man har roligt, för plötsligt är jag framme vid bloggens femhundrade inlägg! En blogg som idag ger mig mycket nöje i min utveckling som amatörfotograf, precis som den gjorde när jag startade den under 2014. Här kan jag dela glimtar av de möten med djur som jag haft i naturen och de vyer av vår natur som fångat min blick. Jag får utlopp för min kreativitet, och mitt fotograferande har blivit roligare sedan jag började publicera mina bilder, istället för att låta processen sluta med att bilderna fyller upp en hårddisk. Här i bloggen får jag också kommentarer från er, bloggens läsare, till många av de bilder som jag publicerar. Stort tack för det!

Inlägget till ära visar jag en ny rådjursbild, från besöket i Mullsjö under Kristi himmelsfärd. Solen trängde genom grenverket och råbocken tycktes njuta av morgonen, minst lika mycket som jag själv gjorde. Bilden betyder mycket för mig som fotograf, den är i samklang med mina känslor under morgonen och de minnen jag har från platsen. Det är en bild som jag tillåter mig att vara nöjd med, och därför passar den bra här, och bland mina utvalda bilder från året.

10 kommentarer:

Malin Ellisdotter H sa...

Först; grattis till det 500e inlägget.

Och sen - en vacker bild på rådjuret, ser nästan ut som den blundat. Härlig stämning.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Malin! :) Roligt att du tycker bilden är vacker, och visst står bocken och blundar, njuter av vårsolen... ;)

Hannes Theander sa...

Fin morgonstämning i bilden! Tack själv för att du delar med dig av dina bilder och tankar. :-)

Gustav Rappestad sa...

Tack ska du ha Hannes! :) Det var en riktigt fin vårmorgon.

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Bra jobbat! kanonbild du visar också!

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Jan-Olov! Roligt att höra :)

Terje sa...

Dessutom är det ju också råbocken Gustav! En passande bild från dig, på alla sätt och vis. Ett grattis också till inlägg nummer 500! :)

Gustav Rappestad sa...

Haha, ja... visst är det Gustav som står och njuter i arla morgonstund ;) Tack så mycket Terje! :)

Mårten Lundgren sa...

Vilken bild Gustav, med rådjuret som står och drömmer sig in i den mystiska skogen. Även ett grattis till det 500:e inlägget. Bra jobbat och fortsätt så här, du är duktig! =)

Gustav Rappestad sa...

Tack så väldigt mycket Mårten! Efter att jag hade gjort den här bilden så tänkte jag att just du nog skulle tycka om den. Visst är det en drömsk känsla i bilden?!

Tack så mycket för de uppmuntrande orden, betyder mycket! :)