söndag, maj 08, 2016

Kristi himmelsfärdsdag i Mullsjö

Lagom till Kristi himmelsfärdsdag tog jag en tur till Mullsjö för att hälsa på Malin och Terje. Det blev ett oförglömligt besök där jag fick vara med om helt fantastiska djurmöten i omgivningarna. Vi samtalade om fotografering, och jag fick vara ute och uppleva de fina Mullsjöskogarna tillsammans med två av mina fotografiska förebilder. Det var riktigt stort för mig!

Visar här en bild från ett möte med den vackra men skygga dubbeltrasten, som landade på en gren en bit ifrån oss när vi var på väg ut i paradiset...

8 kommentarer:

Erik Koffmar sa...

Skön bild med mycket skogskänsla! Har sett många fina bilder nere från Mullsjö. Verkar vara ett riktigt paradis.

Ha det gott,
Erik

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Erik! Rekommenderar verkligen ett besök till Mullsjö med sin fina natur och det rika djurlivet. Kan också rekommendera en heldag med Terje. Jag hade min första förra året och tänkte be om en ny senare i år... :)

Malin Ellisdotter H sa...

Det blev en riktigt fin bild på den där den satt... Du verkade ju rätt nöjd ögonblicket efter att du fotograferat den också. Bra komp och du har med det lilla extra, ljusreflexen gör så oerhört mycket för hela bilden.

Och tack för det fina omnämnandet! Du är alltid välkommen tillbaka, oavsett om det är en heldag eller inte.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Malin! Jag vara ganska nöjd ja... ;) Det var väldigt roligt att få se den vackra fågeln igen, men också såklart att få göra en bild, min andra med arten.

Tack ska du ha, jag kommer gärna tillbaka till Mullsjö!

Terje sa...

Det blev en riktigt fin vistelse, tycker jag. Mängder av fina djurmöten och spännande bilder. Du är välkommen åter, om du lovar att vara lika trevlig som nu senast! ;)

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

En riktigt läcker bild! hade du vetat vilken fågel det var utan den fd fågelskådarn i sällskap...:-)

Gustav Rappestad sa...

Håller helt med dig Terje! Riktigt glad att få komma ut i dessa omgivningar tillsammans med er :)

Gustav Rappestad sa...

Tack ska du ha Jan-Olov! :) Ja, kanske inte säkert direkt på plats, den är trots allt ganska lik taltrasten tycker jag... men i lugn och ro med fågelboken, inga problem ;)