onsdag, oktober 21, 2015

Tre nya skogsbilder

Idag visar jag tre nya skogsbilder, och som vanligt är det Kolmårdsskogen som jag besökt för att göra dem. I de här fallen har jag provat att använda vaselin i ett försök att få fram lite annorlunda bilder av skogen. Bilder som möjligen har lite mer av rörelse och mystik än många av mina tidigare skogsbilder. Det här är en teknik som jag vill arbeta vidare med och förfina.

8 kommentarer:

 1. Wow! Helt klart spännande resultat. Ser fram emot fler bilder med denna teknik. Gillar första bilden bäst.

  Ha det,
  Erik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Erik! Jag tänker som sagt experimentera vidare och se vart det leder. Roligt att du tyckte resultatet blev spännande :)

   Radera
 2. Mycket bra! En teknik jag själv tänkt på,men än har det inte blivit av.Efter att ha sett dina bilder väcks ju onekligen lusten att verkligen prova! ser fram mot fler bilder med denna teknik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Janne! :) Roligt att du blev inspirerad. Ser fram emot att se dina bilder sedan, det är bara att prova! :D

   Radera
 3. Så lekfullt, med underbart fina linjer och rörelser. Åt alla håll, men så väl sammanhållna. Ännu några fina vaselinska bilder! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nog kände jag mig ganska lekfull den här dagen. Vad snällt att du skrev en kommentar Terje, och roligt att du tyckte om de här bilderna, vaselinska, som du kallar dem :)

   Radera