tisdag, oktober 27, 2015

Misstänksamhet I

Räven bryr sig först inte om mig. Den tycks fullt upptagen med att putsa pälsen, och försvinner ned i det höga gräset där den verkar finna trygghet. När kameran börjar låta så reser den sig något, och spanar åt mitt håll. Med en misstänksam blick försöker den skärskåda mig.

En bild från Norrköping, nu i oktober 2015.

12 kommentarer:

 1. Vilken lurifax... Fin bild - Stackars Pettson? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha Hannes! :) Pettson?! :S

   Radera
  2. Pettson ser lite ut så i boken Stackars Pettson...

   Radera
  3. Aahh... den var längesen, nu är jag med :)

   Radera
  4. Förlåt mina långsökta associationer. Var nog lite trött efter jobbet och sagoläsning.

   Radera
 2. Haha den ser ju inte så gästvänlig ut =)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Roligt att höra att du tycker så, Terje! Tack så mycket :)

   Radera