fredag, oktober 30, 2015

Behind That Locked Door

"Why are you still crying?
Your pain is now through
Please forget those teardrops
Let me take them from you

The love you are blessed with
This world's waiting for
So let out your heart, please, please
From behind that locked door"

– George Harrison

En bild från Åby utanför Norrköping, oktober 2015.

7 kommentarer:

 1. Fint! Är det ett självporträtt?

  SvaraRadera
 2. Den som målats på väggen är Snusmumriken, men det kanske du visste? Snusmumriken är min favoritkaraktär i Mumin - och faktiskt så har du en del av Snusmumrikens personlighet (som jag ser i dina bilder och efter att ha träffat dig). Hur som helst, riktigt bra bild! Bra sett och fotograferat. Och passande låt dessutom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är bekant med de flesta av karaktärerna i Mumin. Just Snusmumriken har jag på min favoritkaffemugg :) För mig finns mycket symbolik i bilden, med attribut som naturen, kärleken, den ogästvänliga miljön och så skyddsrummet. Tack så mycket Malin, det var roligt att höra att du tycker bilden är bra!

   Radera