lördag, september 19, 2015

En rå septembermorgon

Idag visar jag fem bilder från början av månaden, då vi hade en ovanligt rå morgon i Norrköping. Över Kolmårdsskogens sjöar hade det bildats rök, och jag njöt av det trolska landskapet när jag åkte allt djupare in i skogen. Då jag kommit en bra bit på min väg gjorde jag paus vid en sjö. En bit bort syntes något som ljudlöst gled fram och bröt sjöns stilla yta. Det var en bäver!

12 kommentarer:

Lasse sa...

Underbara bilder !!

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Härligt möte en sådan trolsk morgon!

Henrik sa...

Snyggt! Det är ett väldigt stämningsfullt djur att möta

Gustav Rappestad sa...

Tack Lasse! :D

Gustav Rappestad sa...

Ja, det var riktigt härligt! Tack Janne! :)

Gustav Rappestad sa...

Tack Henrik! Håller med dig, de är fascinerande djur :)

Mårten Lundgren sa...

Ja, ett möte med en bäver är faktiskt riktigt spännande. :)
Minns mina första bävermöten än idag... Riktigt läckra bilder har du fått till också, med en fantastisk fin dimma och stämning i. Snyggt!

Gustav Rappestad sa...

Där är vi helt eniga! Jag minns mitt första möte med glädje, det helt oplanerade vi hade den där Lucia-morgonen. Vad roligt att du tyckte att bilderna var läckra, och att de också hade stämning. Tack så mycket Mårten! :)

Hannes Theander sa...

Härlig serie! Tycker om ljuset och färgskalan. Roligt med en bäver också.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Hannes! Roligt att du tycker om serien. Vi stod vid denna sjö och kikade i min kikare när ni var på besök senast :)

Terje sa...

Njutningsfulla bäverbilder! Grattis Gustav! :)

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Terje! Roligt att höra att du finner bildserien njutningsfull :)