onsdag, september 23, 2015

Fem nya personliga favoriter

Jag har en hög publiceringstakt, med tanke på att jag inte har fotograferat natur särskilt länge. Det finns inget digert arkiv att dyka ned i, utan mer eller mindre alla bilder jag publicerat hittills är från 2014 och 2015. Jag trivs med att publicera många bilder, och tycker att bloggformatet passar bra för detta ändamål.

Många av er som besöker min blogg har själva en blogg, en hemsida eller en profil på Fotosidan, där ni publicerar bilder, mer eller mindre frekvent. Oavsett hur många bilder man publicerar, och hur ofta det sker, så tror jag att det är vissa bilder som man håller högre än andra.

Så är det i alla fall för mig. Det finns bilder som jag är mer nöjd med, för att de ligger närmare Bilden i mitt huvud. Den jag vill skapa, få utlopp för, som säger något om vem jag är eller kanske är ett steg på väg mot den personliga bildstilen. Där andra kan berätta att bilden har något, som gör att det är en Gustav-bild, och då oavsett vad de må tycka om bilden i övrigt.

Här visar jag fem djurbilder, som alla är nya och lite av personliga favoriter. Den första bilden med rådjuret och den tredje bilden med bävern är från Kolmårdsskogen. Den andra bilden med skatan är från Norrköping. Den fjärde bilden med ormvråken och den femte bilden med räven är från Kvillingeslätten. Samtliga fem bilder är från september månad 2015.

6 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Visst är det så att vissa bilder går man oftare tillbaka till och som växer lite för varje gång för en själv. Mina favoriter här är skatan och räven med sina härliga uttryck.

Gustav Rappestad sa...

Ja, där vi helt eniga Janne. Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva en kommentar! :)

Mårten Lundgren sa...

Förstår Gustav att detta blivit favoriter för dig, det är mycket fina bilder du visar fram här.
Bra jobbat! ;)

Gustav Rappestad sa...

Det var roligt att du också tycker om dem. Tack för uppmuntran, och också att du tog dig tid att skriva en kommentar Mårten! :)

Erik Koffmar sa...

Härliga bilder! Den sista faller mig verkligen i smaken, mycket läcker bild.

Ha en bra helg,
Erik

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Erik! Roligt att du hittade en favorit bland bilderna :)