fredag, december 12, 2014

Brokiga minnen från i somras

Här visar jag en brokig samling minnen från sommaren. När jag tänker tillbaka på dessa bilders tillkomst så inser jag att de var små experiment, där jag på olika sätt försökt att upptäcka nya metoder inom fotografin. Inte för fotografin i stort, utan för min egen del, såklart. Inga märkvärdiga resultat heller, men för amatörfotografen i mig var detta små milstolpar i den egna utvecklingen.

Ett första försök att fotografera
en blomma med teleobjektiv

Ett första försök att
få en älgkalv på bild

Ett försök att få en intressant bild
med hjälp av en lite längre slutartid

En "naturbild" från min hemmiljö

Ett försök att fokusera på annat än djurmotiv

Ett starkt minne från sommaren, tystnad på ängen...

2 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Ja,man får inte vara rädd att experimentera och prova alla möjliga sätt för att utvecklas och till sist kanske hitta sin egen väg.här har du lyckats riktigt bra, med blåklockan som topp för mig.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Janne! Roligt att höra att du gillade blåklockan :)