torsdag, oktober 16, 2014

Iakttagen av små ögon

En kort promenad genom skogen. Rörelse bland grenarna, mycket små, men de fanns där. En liten fågel, av en art jag aldrig stött på tidigare. En kort blick utbyttes. Mötet blev minnesvärt men exponeringen misslyckad. Vad gör väl det, när man fått se en sparvuggla?

Iakttagen, Kolmården (2014)

6 kommentarer:

 1. Den bilden fick jag titta på två och tre ggr, men jag hitta'n te slut. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Litet djur i suddig bild. Roligt att du hittade till slut :)

   Radera
 2. Den här sparvugglan får man verkligen leta efter i bilden.
  Vilken upplevelse, det måste ha varit fantastiskt att få möta denna lilla varelse?!
  Jag tror att denna lilla sparvuggla betraktade dig långt innan du såg den. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ett minnesvärt och högst oväntat möte från min sida. Precis som du skriver så tror jag också att den hade full koll på mig :)

   Radera
 3. Jodå,jag hittade den till slut! Är det nåt som jag verkligen saknar,så är det ugglor! Ska nu i rappet sätta upp några uggleholkar.på bror mins marker för att se om det kunde bli någon häckning. janne w

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till med holkarna! Hoppas det blir häckning och ett par bilder :)

   Radera