tisdag, april 05, 2016

Möte med mård i mörkret

I början av april var jag med Mårten för att titta till grävlingen Gert. När skymningen hade lagt sig över skogsbrynet såg jag en rörelse i ögonvrån. "Vilken stor ekorre!" hann jag tänka, innan jag insåg att det var något annat som närmade sig i mörkret. Varelsen hade en ljus liten haklapp och jag förstod då att det var en mård, ett djur jag inte fått se tidigare, än mindre fotograferat.

Jag fick aldrig möjlighet att göra några grävlingsbilder den kvällen, men vad gör det, när en mård stannar till framför kameran i skymningen?

4 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Bara att gratulera,tillhör nog inte vanligheten,fina bilder blev det också!

Gustav Rappestad sa...

Dubbelt tack Jan-Olov! :)

Hannes Theander sa...

Spännande och fina bilder! Ser nyfiken ut.

Gustav Rappestad sa...

Visst gör den det Hannes, det är nog inte många fotografer i dessa trakter :) Tack så mycket för kommentaren!