söndag, april 24, 2016

Mellan trädstammarna

Jag ser henne först där hon står på ett litet hygge, som jag brukar passera med bilen när jag kör upp i Kolmårdsskogen. Hon smakar lite avvaktande på några plantor och lunkar sedan sakta iväg mot närmsta skogsbryn. Jag vågar mig ur bilen och smyger fram. Hon står kvar, betraktar mig, där mellan trädstammarna...

Ett möte från april månad, Kolmårdsskogen.

4 kommentarer:

Mårten Lundgren sa...

VA, är jag först med att kommentera denna fina bild på älgkon?! :|
En bild med riktigt ljuv och härlig stämning som får mig att tänka på de skymmande skogssalarna och de stora älgarna som rör sig där inne. Blicken i älgen och ansiktet i trädet till vänster gör bilden riktigt bra Gustav! =)

Gustav Rappestad sa...

Ja, det är du, hehe! I alla fall här på bloggen... Personligen är jag väldigt nöjd med den här älgbilden. Det gläder mig att du också tycker om den. Dina funderingar är inte långt från mina egna. Stort tack för kommentaren Mårten! :)

Terje sa...

Det är så mycket tystnad och försiktighet över bilden. Som älgen! :)

Gustav Rappestad sa...

Tystnad och försiktighet, typiskt för den tidiga gryningen tycker jag. Tack ska du ha Terje! :)