lördag, mars 12, 2016

Vårens första sippor

Jag tittade på mina bilder från mars månad 2015. Precis som nu var det då många nya djurbilder, av rådjur, tranor, orrar och annat som får fart när våren kommer. Jag hade också några dagar i mars då jag gjorde mina första bilder av blåsippa.

Tog därför en tur till "min" hassellund idag, för att se om några blåsippor hade kommit fram mellan de torra fjolårslöven. Hittade två ensamma små blommor. Det blev också en bild som jag visar här i inlägget. Det får bli ett nytt besök längre fram i månaden, när blommorna är lite större, för att prova fler bildidéer.

6 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Riktigt fin bild! Här får jag gräva mig fram under en hel del snö om jag ska hitta några sippor...

Malin Ellisdotter H sa...

Vilken skön bild,Gustav. Rörande att se ömheten och kärleken mellan dessa två... Man blir berörd. Tummen upp.

Lasse sa...

En kanonbild....mycket vackert!

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Jan-Olov! Snön smälter nog snart bort hos dig också, det går snabbt nu... :)

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Malin :) Visst ser jag också en sådan symbolik, och hur de tillsammans tar sig upp.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Lasse! Roligt att höra att du tycker om den :)