fredag, mars 04, 2016

Februari månads fågelbilder

Idag visar jag tio nya fågelbilder från februari månad, bilder från morgon och kväll och däremellan. De fyra första bilderna, två med fjällvråk och två med tofsvipa, är från fälten utanför Norrköping. Den femte bilden med pilfinkarna är från Kvillingeslätten. Den sjätte bilden med gräsanden, som är ett bildöverlägg i kameran, är från Glotternskogen. Den sjunde bilden med gulsparven är från Kvillingeslätten. Den åttonde bilden med tjädertuppen är från Kolmårdsskogen. Den nionde bilden med den tretåige hackspetten, en dubbelexponering i kameran, är från Fjällmossen. Den tionde bilden med skarvparet är från Bråviken.

10 kommentarer:

 1. Många fina bilder Gustav! Mina favoriter är dock 2, 6 och 10. De har alla tre riktigt skön känsla i. Inga klassiska fågelbilder precis - de har alla tre något lite udda inslag som får mig att stanna upp. Riktigt coola!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack Hannes! Vad glad jag blir över att du hittade några bilder att "stanna upp" vid. Det är ett gott tecken...! :) Bild 2 som du nämner tycker jag också om.

   Radera
 2. Många fina bilder med stor variation du bjuder oss på, imponerande.

  Ha det gott,
  Erik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Erik! Ja, nu börjar fågellivet ta fart på allvar :)

   Radera
 3. Härlig serie! mina favoriter blir gräsanden,tjädern och skarvarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Janne! Vad roligt att du hittade några favoriter bland bilderna :)

   Radera
 4. Intressanta bilder Gustav, bilden på gräsanden, skarvarna och den tretåiga hackspetten blir mina favoriter. Jag gillar stämningen i dessa bilder... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Mårten! Det gläder mig verkligen att du hittade flera favoriter bland bilderna! :)

   Radera
 5. Jag måste hylla din bild på gräsanden som dricker! Vilken underbar bild - och sedan LJUSET på precis rätta stället. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Terje! Vad glad jag blir att få höra det :)

   Radera