tisdag, mars 08, 2016

Fotograf i sin miljö

"A friend is someone who gives you total freedom to be yourself - and especially to feel, or not feel. Whatever you happen to be feeling at any moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is."

– Jim Morrison
En bild från Glotternskogen, februari 2016.

6 kommentarer:

Mårten Lundgren sa...

Jag kan bara instämma i detta Gustav och säga detsamma! =)
Rörande fint skrivet och en väl passande bild till texten (även om jag kan anses vara jävig).

Vet inte om du har sett det, men ser du att fotografen i bilden står på Glottervattnets ansikte? ;)

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket! Jaså, du har listat ut vem det är som är fotograf i den här bilden... ;)

Får ärligt erkänna att jag inte såg detta vid fototillfället, kanske undermedvetet, att fotografen ställde sig där och att jag fick infall att göra bilden?! :)

Malin Ellisdotter H sa...

Vänskap betyder mycket. Jag har däremot alltid varit försiktig med vem/vilka jag släpper inpå. Ibland har jag också haft en magkänsla, en känsla som dessvärre aldrig visat sig ha fel. Än. Jag har svårt att lita på andra, men då och då har jag ändå släppt in människor, när man börjat känna sig något sånär "trygg" - vid dessa tillfällen har det också gjort oerhört ont när man ignorerat magkänslan, när det visade sig vara någon/några som inte ville så väl.

Jag har alltid varit en s k ensamvarg och trivts/trivs med det, vänner har jag, men jag släpper aldrig in någon helt inpå igen.

Riktigt fin bild på fotografen in action. Stämningsfullt och fint citat från Mr Morrison himself också.

Gustav Rappestad sa...

Verkligen. Jo, det där känner jag igen mig i. Det är lätt att få en magkänsla, och visst stämmer den ofta med hur det sedan utvecklar sig.

Jag har också ett behov av att vara ensam, men det går lite i vågor, behovet och önskan att umgås, och när man helst är ensam. I alla fall är det så för mig.

Stort tack för dina tankar om vänskap Malin! Gläds självfallet också av att höra att du tycker om bilden :)

Terje sa...

Ett inlägg som egentligen enbart kan kommenteras med en riktigt stor smiley!

:) :) :)

Gustav Rappestad sa...

Haha! Verkligen inget dåligt omdöme, då berörde det på något sätt med andra ord. Tack så mycket Terje! :) :) :)