lördag, november 14, 2015

Det störande strået

En bild från Kvillingeslätten, november 2015.

8 kommentarer:

 1. Några hade säkert klonat bort strået,men inte jag! Nu ställde sig räven där,och då får det bli så,klart trevlig bild ändå!

  SvaraRadera
 2. Störande för fotografen eller för räven? Rent bildmässigt tycker jag nog nästan att det tillför något snarare än förstör

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra fråga Henrik! Jag håller med dig. Tack så mycket :)

   Radera
 3. Terje har också en del bilder med "det störande strået" och det är alltid fascinerande och intressant att reflektera över just det störande strået. Han skrev nog en artikel om ämnet, om jag inte minns fel.

  Vad är störande, egentligen? Och för vem? Intressant. Och fantastiskt bra bild - både räv och strå (som kommer in fint i en diagonal)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du minns helt rätt Malin. Den artikeln var den första jag läste av Terjes på den tiden han skrev på Fotosidan. Nämnde det här https://hellesophotography.wordpress.com/2014/10/21/den-fyrkantiga-sorteringen/comment-page-1/#comment-8694 :)

   Visst är det intressant att reflektera över alla "strån" som i början stör fotografen. Med tiden kan man kanske vända det till något positivt... Tack så mycket för din kommentar! :)

   Radera
 4. En härlig bild på ett strå! :)
  Räven i bakgrunden är rätt ok också... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Terje! Jag jobbar hårt med att få till dessa stråbilder ska du veta... ;D

   Radera