lördag, april 18, 2015

Ett nytt rävmöte

En kväll tidigare i veckan åkte jag en tur på landet för att utforska nya områden kring staden. Jag hade en förhoppning om att se ett par älgar. Vid ett av stoppen jag gjorde så fick jag istället ett möte med en räv. Inte dumt det heller, tyckte jag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

En räv duger gott om inte älgarna behagar visa sig. Mycket fint fångat! janne.

Gustav Rappestad sa...

Tack Janne :)

Mårten Lundgren sa...

Det ser ut att ha varit ett väldigt fint rävmöte i brist på älgarna!?
Fridfull bild att titta på... den inger ett lugn och har en fin helhet.

Gustav Rappestad sa...

Det var det! Fint, och oväntat. Tack så mycket för din kommentar Mårten! Roligt att du tyckte om helheten :)

Malin H sa...

Ännu ett fantastiskt porträtt på räv, Gustav. Personligt (som vanligt) och den står så fint i sin miljö. Kanske skulle det kunna bli ännu bättre om du beskär bilden lite i nederkant - ungefär upp till där "ögonen" i gräset tar vid. Bara ett förslag. :)

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Malin! Jag tror du har rätt om att den kan bli bättre av att beskäras :)