söndag, november 30, 2014

November till ända

Novemberljus

Avslutar november månad med fyra bilder från månaden som gått. Samtliga fyra bilder är från Kolmården och i svartvitt. Den första bilden visar en av de ljusare novemberdagarna i skogen, en blek och trött sol som knappt förmår att lysa igenom det molntäcke som präglat månadens skyar. Den andra bilden är en dubbelexponering från en mindre sumpmark. I den tredje bilden flyr ett rådjur över vägen, undan de hundar som släppts lösa i skogen under jakt. Den fjärde och sista bilden är tagen i skymningen, djupt inne i den mörka skogen...

Sumpmark

Flykt

Vägvisaren

2 kommentarer:

Mårten Lundgren sa...

Härliga novemberbilder du visar Gustav!
Skogen är allt mörk och dyster så här års, då jag tycker att den även gör sig bäst i just svartvitt. Jag fastnar tveklöst för bilden vägvisaren, en bild med fin mystik känsla som får mina fantasier att triggas. Snyggt Gustav! :)

Gustav Rappestad sa...

November brukar ju vara en molnig och mörk månad, men ändå blir jag lite överraskad hur mörkt det är. Tycker precis som du att svartvitt passar bra nu. Roligt att höra att du gillar den sista bilden, och att den var fantasitriggande. Tack Mårten! :)