onsdag, november 26, 2014

Besök i bokskogen

I början av november färdades jag med ett par vänner längs Vätterns östra strand. I närheten av Gränna gjorde vi ett stopp vid en fin bokskog. Bokskogen rymde en annorlunda stämning jämfört med hemmaskogen Kolmården med sina barrträd, och det var roligt att upptäcka någonting nytt. I kvällningen gjorde jag följande bild av den nyupptäckta skogen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fin känsla av rörelse och möte; lite magiskt. Mvh /Mathias

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Mathias! :)

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Riktigt bra bild med fin balans mellan skärpa och oskärpa,snyggt!

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Janne! Roligt att du gillade balansen :)

Mårten Lundgren sa...

Spännande bild Gustav!
Här har du lyckats med att fånga en liten vemodig, men även spännande känsla från bokskogen. Att bilden innehåller både skärpa och lite oskärpa, det gillar jag! :)

Gustav Rappestad sa...

Det här var en härlig skog att upptäcka... och visst fanns det en spänning i den när skymningen föll. Tack så mycket för din kommentar Mårten! :)

Malin H sa...

Träden har fått kontakt med varandra och det finns en glöd mellan dom, ett samtal... Jag ser inte något vemod som Mårten skriver om, snarare tvärtom. En fantastisk bild, Gustav och jag rekommenderar dina besökare att klicka på bilden för att se den i större format (om man inte redan gjort det).

Gustav Rappestad sa...

En härlig tolkning du redogör för tycker jag... det är också intressant hur olika man kan läsa en bild. Tack så mycket för kommentaren Malin! :)