söndag, november 16, 2014

Lördagsvandring i Kolmårdsskogen

Lördagen var en grå och mulen novemberdag. Stundtals kom ett lättare regn men mestadels var det uppehåll. Det blev två turer till Kolmårdsskogen under dagen och kameran fick som vanligt följa med. Här visar jag ett par av bilderna från dagen. När ska snön komma och täcka dessa landskap i vitt?

4 kommentarer:

Malin H sa...

Det här är mycket bra, Gustav...
Just gråväder/mulet är det bästa ljuset många gånger och det är nog det ljuset som jag själv föredrar som fotograf. Fantastiskt fina bilder som jag tycker om!

Gustav Rappestad sa...

Tack så väldigt mycket Malin för ditt generösa beröm! Visst är det tur att det går att fotografera när det är mulet, annars vore november en riktig sorgemånad :)

Hannes Theander sa...

Spännande bildserie! Tycker särskilt om de två sista bilderna, men den näst sista blir extra spännande i mitt tycke med den oidentifierbara personen i bild.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Hannes! Det var inte mycket ljus när jag tog de sista bilderna. Tänker inte avslöja vem den oidentifierbara personen är, men jag kan säga så mycket att det är en man och att han är en gemensam vän ;)