onsdag, juni 29, 2022

Dessa härliga rävungar...

Bjuder på en liten bildserie från ännu ett minnesvärt möte med de små rävungarna. Här i full fart, busandes och lekandes med varandra, som förberedelse inför det stundande vuxenlivet... 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, jag vet inte om det finns nåt rarare än rävungar, de är helt bedårande och det måste ha varit alldeles underbart att se detta. Jag är ganska avundsjuk kan jag väl tillägga då jag inte lyckats se några alls i år.
Kanonbilder!
//Lena Folcke

Gustav Rappestad sa...

Ja, de är verkligen rara, man njuter av att se hur de busar med varandra och hur de tar sig an allt nytt i den nya stora världen. Tack för din kommentar Lena, det var roligt att höra att du tyckte om bilderna! Jag hoppas att du också får uppleva ett liknande möte snart! :)