måndag, januari 30, 2017

Tio nya svartvita januaribilder

Årets första månad går mot sitt slut. Idag bjuder jag därför på tio nya svartvita bilder, just från januari månad 2017. Bilderna är främst från den kyltigt frostiga och stundtals snöiga Kolmårdsskogen, men också från Norrköpings närmare omgivningar. Hittar du någon favorit bland dessa januaribilder?

10 kommentarer:

 1. De gamla ekarna i frost och dimma är min favorit. Har du varit uppe vid Rodga månne?/Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är nere vid Ringstad. Tack för kommentaren! :)

   Radera
 2. Får jag välja tre favoriter så är det nummer 4, 7 och 10. Måste jag välja en blir det nummer 10 på grund av motivet. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det går bra att välja flera... Tack så mycket Henrik! :)

   Radera
 3. En mycket fin samling bilder,men som alltid finns det några som faller en mer i smaken.mina favoriter blir 3,4,7 och 10.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Janne! Vad roligt att du hittade flera bilder som föll i smaken :)

   Radera
 4. Hur tänkte du nu? Det går ju inte att hitta någon favorit bland dessa bilder då var de är så fina på olika vis. De innehåller många av mina favoritmotiv, träd, dimma, is. Men de har något gemensamt ändå tycker jag och det är en vemodig ton med en känsla av ensamhet. Gillar dem allihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Varmt tack Lena, för den generösa kommentaren :) Riktigt roligt att höra att du tycker bilderna har något gemensamt.

   Radera
 5. Så fint du har jobbat här med vintermotiven Gustav. Blir riktigt imponerad av detta inlägg. Härligt med de olika vinterelementen, som is, snö som du låter samverka i bilden och skapa en fin helhet. Bra jobbat, fortsätt så! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack Mårten! Nu blir jag nästan mallig... :) Jag ska försöka fortsätta längs detta spår även under februari månad. Tyvärr har redan halva månaden försvunnit... ;)

   Radera