fredag, januari 20, 2017

Ögonblick

Ett bildöverlägg i kameran, från Kolmårdsskogen i februari 2016.

8 kommentarer:

 1. Myckert vackert, spännande och välkomponerad bild.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var roligt att höra. Varmt tack för kommentaren Jocke! :)

   Radera
 2. Många fina nya bilder på bloggen. Jag fastnade för denna dubbel exponering, tycker verkligen att du lyckats bra. Bilden har fått en skön konstnärlig känsla.

  Ha det gott,
  Erik

  SvaraRadera
 3. Jag blev nyfiken och fick lov att googla på skillnaden mellan multiexponeringar och bildöverlägg. En finstämd bild du skapat och jag tycker mig känna igen dträden på udden, visst har du visat dem tidigare i bloggen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, överlägget är en form av bildmontage direkt i kameran, finns i många av Nikons modeller :) Du har helt rätt, dessa träd står på en udde i en Kolmårdens vackraste sjöar, och jag har visat bilder med dem tidigare här i bloggen. Tack så mycket Lena!

   Radera