lördag, maj 30, 2015

En liten sparvhök?

"Är det en liten sparvhök som kommer flygande?" hann jag tänka innan fågeln satte sig på en pinne i det värmande kvällsljuset. Nej, någon sparvhök var det inte fråga om. Istället var det göken som landat alldeles i närheten av där jag satt. Strax därpå flög den lite längre bort och satte sig i ett träd. Där sjöng den sitt karaktäristiska läte och flög sedan vidare in i skogen.

6 kommentarer:

 1. Inte så ofta man får möjlighet att få den på bild! riktigt snygga bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, tror aldrig jag sett den tidigare. Roligt att höra att du tyckte om bilderna. Tack Janne! :)

   Radera
 2. Kul! Fina bilder blev det också. Jag har aldrig lyckats se göken, trots att jag har hört så den många gånger.

  Ha det bra,
  Erik

  SvaraRadera