fredag, februari 06, 2015

Rävporträtt i svartvitt

Trött på rävbilder vid det här laget? Det är inte jag. Visar sex bilder i svartvitt, någon form av porträtt, från januari månads rävprojekt. Här är det tre olika individer som poserat för kameran.

12 kommentarer:

 1. Riktigt härliga bilder på räv må jag säga.Första bilden kunde ju varit ett fint hundporträtt om man inte visste bättre,mycket fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Janne! Håller med dig om att släktskapet med hunden är tydligt i en del bilder :)

   Radera
 2. Underbara bilder på rävarna! De gör sig fint i S/V. Är fortfarande imponerad av hur nära du kommer, har själv inte lyckats komma nära räv på flera år. Snyggt jobbat!

  Ha en bra helg,
  Erik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Erik för din generösa kommentar! Vad roligt att höra att du gillar bilderna. Önskar en trevlig vecka!

   Radera
 3. Snyggt! Hur hittar du alla rävar egentligen? Min erfarenhet är att bara stadsrävar är oskygga, annars brukar de fly så fort man får syn på dem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Henrik! Det är ett område jag känner till där det finns ett par olika individer. Rävarna är relativt orädda för bilar, så bilen fungerar ganska bra som gömsle! :)

   Radera
 4. Fantastiskt fina porträtt, Gustav. Du har inte fotograferat själva arten, du har fotograferat personligheter... Jag, som icke naturfotograf, föredrar att se bilder på djur som fotograferats med känsla, närvaro och personlighet. Artbilder får mig att somna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Malin! Det var väldigt roligt att höra att du tyckte om de här bilderna och att du precis som jag ser de olika personligheterna :)

   Radera
 5. Mycket fina rävporträtt! /Mathias

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mathias! Det var roligt att höra att du tyckte om dem :)

   Radera
 6. Jag håller med Malin om de här bilderna Gustav!
  Du har fokuserat på att fota personligheten, inte arten räv. Det gillar jag och det gör bilderna intressanta att titta på. Snyggt, fortsätt så! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hemskt mycket Mårten för den fina kommentaren! Roligt att höra att du kan se personligheterna i dessa bilder :)

   Radera