onsdag, februari 04, 2015

Fler snöflingor, fler rävbilder

Under den gångna helgen föll så ännu fler snöflingor över slätten, och det blev en ny fototur till rävarna. Den här gången fokuserade jag på att göra svartvita bilder och att försöka få det tidvis tunga snöfallet med på bild.

4 kommentarer:

Monica sa...

Hej Gustav. Vilka fantastiska bilder du lagt upp på Mickel räv. Det svart o vita porträttet på honom eller hen, tyckte jag allra bäst om. Har sett bilder på detta djur tidigare men inte så ofta, eller faktiskt aldrig, i grå-svart färgskala och det var ju hur snyggt som helst. Jättekul följa dig genom dina bilder. Man får se sånt jag inte sett tidigare - en rallhäger t e x. Sidensvansen är ju en fågel man inte heller ser varje dag. I alla fall inte jag. Jag tackar för en underbar tur bland dina fina bilder och jag återkommer inom kort igen. Kram

Malin H sa...

Den sista bilden är bara så bra, Gustav! Räven i sin miljö. Allt måste inte vara i närbild. Och att fotografera i snöväder ger ytterligare en känsla i bilder, vilket jag också gillar med vintern. Men nu ser jag fram emot vår...

Gustav Rappestad sa...

Vad roligt att du tog dig tid att skriva en kommentar och att du berättar att du uppskattar bilderna! Naturen är full av vanliga och ovanliga motiv. Visst är det roligt att stöta på ovanliga djurarter, men lika utmanande och roligt tycker jag att det är att gestalta det mer vardagliga. Stort tack för din kommentar, Monica! :)

Gustav Rappestad sa...

Tack Malin! Det är roligt att höra att du uppskattade den sista bilden, där miljön och snöfallet fick ta plats, precis som du skriver. Vi är nog många som ser fram emot våren :)