söndag, februari 01, 2015

Mörk och snötyngd skog

En helg för någon vecka sedan var jag en tur till skogen. Trots att det fallit en del snö så tyckte jag att det fanns en mörk och dyster stämning över skogen. Jag vet inte vad detta berodde på, men kanske kan ni se denna stämning i mina bilder från dagen.

4 kommentarer:

Malin H sa...

Det finns ett vemod i samtliga bilder... Jag tycker om alla, men fastnar mest för första bilden och så klart korpen som är min favoritfågel. Jag har många bilder på korp - har ett ställe här i Mullsjö (har faktiskt visat Mårten platsen och korpen var där då också).

Du har många spännande bilder och bildspråk, Gustav.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket för din kommentar Malin, det värmer! Vilken lyx att ha ett ställe med korpar på :)

Hannes Theander sa...

Intressant serie - bilderna ser målade ut. Tycker om svärtan mot snön i bilderna.

Gustav Rappestad sa...

De är målade, med ljus ;) Roligt att du talade om att du tyckte bilderna var intressanta genom att skriva en kommentar. Tack så mycket Hannes! :)