torsdag, september 14, 2017

Nya stigar i bildskapandet...

Idag avslutar jag serien med landskapsbilder från Kolmårdsskogen med ett tredje inlägg, där jag visar tolv bilder från några olika platser som jag besökt under augusti månad. Även den här gången är samtliga bilder tagna med pinhole. Med dessa tre inlägg publicerade kan jag konstatera att avsaknaden av inställningsmöjligheter med pinhole inte alls verkat begränsande, utan snarare fått mig att upptäcka stigar i mitt personliga bildskapande som jag tidigare inte trampat.

Jag kommer definitivt att fortsätta utforska Kolmårdsskogen genom den här tekniken, och förhoppningsvis även återupptäcka Kvillingeslätten och Sankt Anna skärgård på samma sätt. Slutligen vill jag i det sista inlägget i serien rikta ett tack till den som fick mig att prova på pinhole.

4 kommentarer:

Henry sa...

Wow, i just enjoyed visiting your very nice blog. You captured an amazing pictures. Thank you for sharing your art.Henry

Gustav Rappestad sa...

It was really fun to hear. Thank you very much for your comment Henry! :)

Erik Koffmar sa...

Många spännande bilder med pin-hole tekniken, tycker verkligen att du lyckats skapa något nytt och fantasitriggande. Kanske något nytt att testa :-)

Ha det gott,
Erik

Gustav Rappestad sa...

Det var roligt att höra Erik! Ja, jag tycker absolut att du ska testa... :)