måndag, juni 05, 2017

Fåglar kring Tåkern

Idag bjuder jag på några bilder från en dagstur till Tåkern med omnejd. En fin dag med många nya lärdomar. Jag fick se en mängd olika arter, varav en del ville ställa upp på bild. Av de som inte ville ställa upp kan nämnas rördrom, vass- och trastsångare, dvärgmås och ängshök samt brandkronad kungsfågel.

4 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Fina bilder du fått till från en plats jag hittills bara besökt en gång, men jag hoppas komma dit igen.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Jan-Olov! Tåkern är väl värt ett besök tycker jag.

Terje sa...

Ser att skäggmesen saknas också... ;)

Men en fin fågelserie blev det från Tåkern! :)

Gustav Rappestad sa...

Ja tyvärr, aldrig haft någon framgång med den vid Tåkern... :(

Tack Terje! :D