fredag, mars 10, 2017

Skogsturen i svartvitt

Idag visar jag ytterligare några nya landskapsbilder från skogsturen till Kolmårdsskogen nu i mars månad. Den första bilden är från Kolmårdsskogen. Den andra, tredje och fjärde bilden är från Glotternskogen. Den femte och sista bilden är från Vekmangeln.

4 kommentarer:

Olof sa...

Fränt! Jag ser en värld som brunnit och är täckt i aska. Kanske inte det du tänkte dig när du gjorde bilderna?

Kan inte säga att jag tycker mer om någon särskild bild, de gör sig väldigt bra tillsammans. Trevlig serie!

Gustav Rappestad sa...

Nej, inte alls det jag tänkte mig. Intressant tolkning! Tack så mycket Olof! :)

Malin E H sa...

Fem intressanta bilder det här. Jag fastnar dock mest för den femte (som jag sett innan)- jag ser ett sökande efter kommunikation och gemenskap samtidigt som det finns ett avståndstagande. Jag kan känna igen mig själv i den här bildserien.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Malin! Det var riktigt roligt att läsa... :) Intressant att ta del av det du ser i den sista bilden också!