onsdag, december 28, 2016

Vidvinkelfåglar

Idag bjuder jag på fem nya bilder av småfåglar, både i färg och i svartvitt. Här har jag använt vidvinkel och blixt, istället för tele som jag annars vanligen använder. Bilderna är från Norrköping, nu i december 2016.

4 kommentarer:

Henrik sa...

Snyggt! Jag tycker det känns som att man kommer mycket närmare än när man använder tele, och det är trevligt att få med bakgrundsmiljö också. Är det fjärrkontroll och fågelmat du använt för att komma så nära?

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Ja,kan man komma så nära behövs inget tele! häftiga bilder är det!

Gustav Rappestad sa...

Tack Henrik! Ja, det blir en annan känsla med vidvinkeln, och visst är det roligt att få med mer av miljön också. Framförallt att ibland variera sig och prova lite nytt.

Precis, fågelmat och trådutlösare har jag använt mig av här.

Gustav Rappestad sa...

Tack så mycket Jan-Olov! :)